Facebook-Icon-Facebook-Logo-Social-Media-Fb-Logo-Facebook-Logo-PNG-and-Vector-with-Transparent-Background-for-Free-Download

Dock Diving

Dock Diving is in Amerika al jarenlang een spectaculaire hondentopsport waarin teams in iedere wedstrijd weer het ene na het ander record proberen te verbreken in 3 onderdelen waaruit deze sport bestaat n.l.:

Big Air: De score bij dit onderdeel is gebaseerd op afstand waarbij het de bedoeling dat de hond vanaf een aanloopsteiger met een maximum lengte van 12 meter in het water springt. De gemeten afstand van de sprong zal geregistreerd worden door middel van camera. Het team dat de grootste afstand behaald wint.

Extreme Vertical: De score bij dit onderdeel is gebaseerd op hoogte. De hond zal lopen en springen van het einde van de aanloopsteiger en pakt een object uit een extender opgehangen boven het zwembad. Het team dat de hoogste hoogte bereikt wint.

Speed Retrieve: De score bij dit onderdeel is gebaseerd op tijd. De hond zal lopen en springen vanaf het einde van de aanloopsteiger in het water en zwemmen tegen het einde van het zwembad voor het ophalen van een object. Het team met de snelste tijd wint.

Heeft u interesse in deze spectaculaire hondentopsport? kijk dan op: http://www.dockdiving.nl