Facebook-Icon-Facebook-Logo-Social-Media-Fb-Logo-Facebook-Logo-PNG-and-Vector-with-Transparent-Background-for-Free-Download

Invoeren The Breed Archive / Nova Scotia Duck Tolling Retriever

The Breed Archive / Nova Scotia Duck Tolling Retriever is een open internationale database waar fokkers en eigenaren vanuit de hele wereld hun hond kunnen aanmelden. Je meldt je hond aan met zijn stamboomnaam en je kunt daarna al zijn gegevens toevoegen, denk aan naam fokker, naam eigenaar, geboortedatum, etc. Daarnaast kun je er gezondheidsuitslagen toevoegen en veranderen. Je kunt nakomelingen van je hond aanmelden, aangeven wanneer en waaraan je hond is overleden.

Kortom breedarchive is voor de Tollerliefhebber een schatkist vol informatie. Op dit moment kun je in het archief 72,900+ Tollers terugvinden.
Voor de info zijn we echter wel afhankelijk van fokkers/eigenaren, afhankelijk van elkaar!

Breedmate info loopt via de FAC (die info wordt gebruikt bij de dekbeoordelingen), gegevens invoeren bij The Breed Archive / Nova Scotia Duck Tolling Retriever ligt dat bij ons allemaal. 

Help The Breed Archive / Nova Scotia Duck Tolling Retriever, help de FAC, help elkaar en help de internationale Tollergemeenschap, voer zelf de nestgegevens in in The Breed Archive / Nova Scotia Duck Tolling Retriever!  

Voor het invoeren van data in The Breed Archive / Nova Scotia Duck Tolling Retriever is een ‘how to’ gemaakt. Klik HIER voor de handleiding.

Nogmaals het verzoek aan de Tollerfokkers/-eigenaren om The Breed Archive / Nova Scotia Duck Tolling Retriever bij te werken zodra je een nest hebt gehad, gezondheidsuitslagen van je hond of nakomelingen hebt of als er een hond is overleden.

Niet vergeten: meld gezondheidsuitslagen, gezondheidsproblemen en/of een overlijden ook aan de FAC voor het bijwerken van de breedmate data én vergeet het overlijden van een hond niet door te geven aan de Raad van Beheer.

Bedankt! 

Link naar The Breed Archive / Nova Scotia Duck Tolling Retriever