Facebook-Icon-Facebook-Logo-Social-Media-Fb-Logo-Facebook-Logo-PNG-and-Vector-with-Transparent-Background-for-Free-Download

Showkalender Nederland

De NSDTRCN organiseerd diverse activiteiten, onder andere op het gebied van Jacht, Show en Informatieverstrekking. Op de agenda hieronder vindt u alle activiteiten voor de komende periode. Meer informatie nodig? Stuur dan een e-mail naar evenementen@tollertales.nl.

 

NSDTRCN Kampioenschapsclubmatch
12-09-2021

 

Op zondag 12 september 2021 organiseert de Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland haar Kampioenschapsclubmatch op het terrein van de KV Nieuwegein.

De kampioenschapsclubmatch staat bekend om de informele, gezellige sfeer. Ook voor niet-ervaren exposanten is dit een goede gelegenheid om uw hond te laten keuren door een erkende keurmeester.

Het is een dag om te genieten van veel Tollers bij elkaar, eindeloos ervaringen uit te kunnen wisselen over onze roodharige vrienden en ondertussen door deskundige keurmeesters uw hond te laten beoordelen.

De keurmeesters kiezen niet alleen de beste reu en beste teef van de dag, maar ook de beste jeugdhond, gebruikshond en de beste veteraan.
Daarnaast is de KCM een officiële CAC-show. Het CAC, dat wordt toegekend aan de beste reu en de beste teef, telt dubbel voor het Nederlands kampioenschap.
Het reserve CAC telt als één vol punt. Aan de beste van het ras wordt de titel “Clubwinnaar 2021” toegekend.

Keurmeester(s):
Keurmeesters voor 2021:
mevr. M. Roosendaal en mevr. A. van Beersum

Fokgeschiktheidskeuring
Er zal voor de honden vanaf 15 maanden, die nog niet in het bezit zijn van de vereiste kwalificaties, een fokgeschiktheidskeuring plaatsvinden.
Om voor de fokgeschiktheidskeuring mee te kunnen moet de hond ook ingeschreven zijn in één der klassen van de individuele keuring (3 (mits 15 mnd), 4, 5, 8 of 9).
Keurmeester 1 voor de fokgeschiktheidskeuring: Dinanda Mensink
Keurmeester 2 voor de fokgeschiktheidskeuring: Sandra Hooyer

 

Inschrijven

Locatie:
Locatie KV Nieuwegein
KV Nieuwegein is gelegen aan de rand van Nieuwegein bij de wijk Galecop.
Adres: Galecopperzoom 3, 3437 PJ Nieuwegein
Of kijk op http://kvnieuwegein.nl/locatie/

Aanvang keuringen: 9:30 uur

LET OP: afwijkende begintijd per klasse

INSCHRIJVING IS OPEN

Dogshow Maastricht – 25 & 26 september 2021

25 september alle rasgroepen
26 september alle rasgroepen
CAC-CACIB show voor alle rassen
Keurmeester(s):
Keurmeester 25 september: Will Hochstenbach
Keurmeester 26 september: Hannie Warendorf
Locatie:
MECC Maastricht
Meer informatie