Facebook-Icon-Facebook-Logo-Social-Media-Fb-Logo-Facebook-Logo-PNG-and-Vector-with-Transparent-Background-for-Free-Download

12 november 2023 – Trim-/Vacht Workshop

Trim-/vachtverzorgingsworkshop – 12 november 2023

 

Wilt u meer weten over de vachtverzorging van uw Toller of zelf uw Toller leren trimmen? Dat kan!
We organiseren op zondag 12 november een workshop onder leiding van Bernadette van der Drift (Hondentrimsalon Spetters).

Thema: Trim-/vachtverzorging
Locatie: KV Nieuwegein

Na de trimworkshop krijgt u een handige syllabus met foto’s zodat u thuis zelf aan de slag kunt.

Tijdens de workshop van een halve dag krijgt u uitleg over de vacht van de Toller, de dagelijkse verzorging en leer u uw eigen hond te trimmen onder begeleiding van Bernadette.

Stap voor stap leert u hoe u te werk moet gaan en welke materialen hiervoor benodigd zijn. Deze kunt u aanschaffen tijdens de workshop (vooraf aangeven).

Benodigd; een effileerschaar (neem deze mee of bestel vooraf dan kunt u deze tijdens de workshop in ontvangst nemen) en natuurlijk uw eigen Toller (één per inschrijving).

Inschrijven? Klik hier!

19 november 2023 – NajaarsWorkingTest

Najaarsworkingtest – 19 november 2023 = VOL

 

De NSDTRCN jachtproevencommissie organiseert, in samenwerking met Diana Brouwer op zondag 19 november 2023 een najaarsworkingtest voor alle klassen op een prachtige locatie in Schijndel

Deelname is opengesteld voor alle retrieverrassen met dien verstande dat voorjagers met een Nova Scotia Duck Tolling Retriever voorrang hebben.

Note: inschrijven voor Workingtesten is alleen mogelijk is als het diploma voor de in te schrijven klasse reeds is behaald en is bijgevoegd bij je inschrijving.
Zonder diploma zal de inschrijving niet in behandeling worden genomen.

Locatie: Schijndel

Er kunnen maximaal 50 honden deelnemen in de B1-klasse; 50 honden in de C-, B2- en A-klasse (limitering per klasse mogelijk). Totaal 100.
Sluitingsdatum van inschrijving én betaling is 19 oktober 2023 of eerder als het maximaal aantal honden is bereikt.

U kunt, tenzij anders wordt vermeld, tot uiterlijk 4 weken voor de WT inschrijven tenzij het maximum aantal deelnemers eerder is bereikt.

Let wel! VOL=VOL

INSCHRIJVING is 1 juli open gegaan maar we zitten nu al vol, sorry!